Advertisement

Marmaris'te Deprem Son Dakika 2021 / Marmaris'te 4,8 Büyüklüğünde Deprem Oldu - Son Dakika - Marmaris'teki depremin merkez üssü kandilli'de böyle görüntülendi.

Marmaris'te Deprem Son Dakika 2021 / Marmaris'te 4,8 Büyüklüğünde Deprem Oldu - Son Dakika - Marmaris'teki depremin merkez üssü kandilli'de böyle görüntülendi.. Afad, saat 18.38'de marmaris'in 244 kilometre uzaklıkta 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in. Depremin, muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında akdeniz'de meydana geldiği bildirildi. Depremin, yaklaşık 63 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Muğla'nın marmaris ilçesinde richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika haberine göre, muğla'nın marmaris ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın bildirdiğine göre marmaris'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, saat 18.38'de marmaris'in 244 kilometre uzaklıkta 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Muğla marmaris ve datça'da hissedilen deprem. Afad saat 20.00'da yaşanan depremin büyüklüğünü 4.1 olarak kaydetti.

Son Dakika Deprem Muğla / Son dakika haberine göre ...
Son Dakika Deprem Muğla / Son dakika haberine göre ... from i2.milimaj.com
Akdeniz açıklarında meydana gelen depremin herhangi bir hasara neden olmadığı belirtildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) aktardığı bilgilere göre, muğla'nın marmaris ilçesinde saat 19:51'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın marmaris ilçesinde richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın bildirdiğine göre marmaris'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad saat 20.00'da yaşanan depremin büyüklüğünü 4.1 olarak kaydetti. Marmaris'teki depremin merkez üssü kandilli'de böyle görüntülendi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.7, merkez üssünü ise ilçenin osmaniye mahallesi olarak açıkladı. Afad, saat 18.38'de marmaris'in 244 kilometre uzaklıkta 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

Dakika dakika son depremler için tıklayınız.

Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr 'de. Türkiye'de depremin şiddeti ve merkez üssü gibi bilgiler afad ile kandilli tarafından paylaşılıyor. Elazığ depreminin etkileri hâlâ sürerken, dün marmaris'de 5.1 ve 4.6 büyüklüğünde iki depremin meydana gelmişti. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Depremin derinliği ise 17.40 kilometre olarak açıklandı. Afad saat 20.00'da yaşanan depremin büyüklüğünü 4.1 olarak kaydetti. 10 mayıs 2021, pazartesi 01:00 son afad'da yer alan son dakika bilgisine göre, muğla'nın marmaris ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin yerin 25 kilometre altında yaşandığı belirtildi. Afad tarafından alınan son bilgilere göre, muğla'nın marmaris ilçesinde deprem meydana geldi. Muğla marmaris ve datça'da hissedilen deprem. Depremin 19,75 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. Marmaris'teki depremin merkez üssü kandilli'de böyle görüntülendi. Muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin yerin 25 kilometre altında yaşandığı belirtildi. Muğla marmaris ve datça'da hissedilen deprem. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Muğla'nın marmaris ilçesinde richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın marmaris ilçesinde 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Muğla'da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi - Son ...
Muğla'da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi - Son ... from idora.gazetevatan.com
Depremin saati 00.44 olarak açıklanırken derinliği 62.10. Muğla'nın marmaris ilçesinde 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin, muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında akdeniz'de meydana geldiği bildirildi. Marmaris'teki depremin merkez üssü kandilli'de böyle görüntülendi. Türkiye'de depremin şiddeti ve merkez üssü gibi bilgiler afad ile kandilli tarafından paylaşılıyor. Depremin derinliği ise 17.40 kilometre olarak açıklandı. Afad'da yer alan bilgilere göre, muğla'nın marmaris ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem oldu. Dakika dakika son depremler için tıklayınız.

Depremin, yaklaşık 63 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Afad tarafından alınan son bilgilere göre, muğla'nın marmaris ilçesinde deprem meydana geldi. Afad ise depremin büyüklüğünü 4.8 olarak. Marmaris'te 4,8 büyüklüğünde deprem oldu. Afad'ın paylaştığı son dakika bilgilerine göre, muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın marmaris ilçesinde saat 18.38'de yerin 25 kilometre derinliğinde 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin saati 00.44 olarak açıklanırken derinliği 62.10. Afad tarafından yayınlanan yeni deprem haritasına göre 46 ilde deprem tehlikesi azalırken, 6 ilde yükseldi. Türkiye'de depremin şiddeti ve merkez üssü gibi bilgiler afad ile kandilli tarafından paylaşılıyor. Afad'da yer alan bilgilere göre, muğla'nın marmaris ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem oldu. Boğaziçi üniversitesi, kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamasında saat 19.48'de marmaris'te 5 büyüklüğünde deprem oldu. Gelen bilgilere göre, muğla'nın datça açıklarında meydana gelen deprem marmaris'i fena salladı. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.0 olarak açıkladı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Muğla marmaris ve datça'da hissedilen deprem. Marmaris, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Deprem muğla, marmaris,fethiye ve antalya'da hissedildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.7, merkez üssünü ise ilçenin osmaniye mahallesi olarak açıkladı.

Marmaris açıklarında deprem - Son Dakika
Marmaris açıklarında deprem - Son Dakika from foto.sondakika.com
Elazığ depreminin etkileri hâlâ sürerken, dün marmaris'de 5.1 ve 4.6 büyüklüğünde iki depremin meydana gelmişti. Depremin 19,75 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. Muğla'nın marmaris ilçesinde saat 18.38'de yerin 25 kilometre derinliğinde 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre. Depremin saati 00.44 olarak açıklanırken derinliği 62.10. Türkiye'de depremin şiddeti ve merkez üssü gibi bilgiler afad ile kandilli tarafından paylaşılıyor. Dünya son 40 yılın içinde depremlerin sayısı ve şiddeti tüm dünyada artacak yanardağlar faaliyete geçecek buzullar eriyecek fırtınaların sayısı ve şiddeti. Muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Dakika dakika son depremler için tıklayınız.

(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. 10 mayıs 2021, pazartesi 01:00 son afad'da yer alan son dakika bilgisine göre, muğla'nın marmaris ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem oldu. Gelen bilgilere göre, muğla'nın datça açıklarında meydana gelen deprem marmaris'i fena salladı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Boğaziçi üniversitesi, kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamasında saat 19.48'de marmaris'te 5 büyüklüğünde deprem oldu. Afad, saat 23:35'te marmaris açıklarında 3.8 büyüklüğünde bir zelzele meydana geldiğini açıkladı. Zelzelenin derinliği 30.76 olarak açıklandı. Akdeniz açıklarında meydana gelen depremin herhangi bir hasara neden olmadığı belirtildi. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.0 olarak açıkladı. Deprem muğla, marmaris,fethiye ve antalya'da hissedildi. Akdeniz'de muğla'nın marmaris ilçesinde hissedilen 4,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, muğla'nın marmaris ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre, muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında saat 0810'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi marmaris son dakika. Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr 'de.

Posting Komentar

0 Komentar